قند و شکر چغندر از جمله موارد پرمصرف در خانه ها می باشند. این محصولات از مرغوب ترین نوع شیرینی ها هستند که هر روزه افراد زیادی از آنان استفاده می کنند. شاید شما نیز جزو آن دسته از اشخاص باشید که قند و شکر را جزو مضر ترین شیرینی ها دسته بندی می نمایند. اما باید بدانید که قند و شکر چغندر تا حد زیادی ضرر های شناخته شده را کاهش می دهند. به صورت کلی برای اینکه سلامت خود را تضمین نمایید لازم است تا از شیرینی های کم مصرف بهره ببرید. قند و شکر چغندر که از ریشه این گیاه به دست می آیند دارای ساکاروز می باشند و برای بدن نیز مفید هستند.
بیان می شود که 89 درصد از ریشه چغندر می توان تبدیل به شکر شود. البته از تفاله آن نیز برای تهیه قند استفاده می کنند. با توجه به اینکه قند و شکر چغندر طبیعی می باشند لذا کمترین آسیب را به بدن وارد می نمایند. باید این مورد را نیز در نظر داشته باشید که برای کاهش ضرر و زیان قند و شکر چغندر، لازم است تا این مورد را از شرکت ها و برندهای معتبر تهیه نمایید.