نوستالوژی قند میاندوآب در کنار چای ایرانی
به گزارش ایرنا کام مردم ایران با شیرینی قند میاندوآب آشناست و بسیاری از ایرانیان میاندوآب را با کیفیت بالای قند تولیدی در این شهرستان می شناسند اما کارخانه قند میاندوآب تولید این محصول را کاهش داده و به جای آن بر روی تولید شکر متمرکز شده است.قانون عرضه و تقاضا نیز موجب شده است تا قند کمیاب میاندوآب حتی در بازار این شهرستان نیز با افزایش قیمت مواجه شده و رفته رفته لذت این قند کم نظیر به فراموشی سپرده شود.صنعت تولید قند و حتی کشت محصول چغندرقند در شمال غرب کشور برای نخستین بار توسط کارخانه قند میاندوآب در منطقه بنا گذاشته شده و اکنون هزاران نفر از مردم از این طریق کسب روزی می کنند.